Huom. Vuosiennuste perustuu planeettojen sijaintiin aurinkomerkkiin nähden. Kaikkein parhaiten se kuvaa merkkinsä tyypillisen edustajan suuntalinjoja yleisellä tasolla. Yksilöllinen horoskooppi sisältää kymmeniä kertoja enemmän tekijöitä, jotka on ehdottomasti otettava huomioon. Siksi yksilöllinen horoskooppi antaa mahdollisuuden laatia paljon yksityiskohtaisempi ja tarkempi ennuste.
ENNUSTE VUODELLE 2007

Vuonna 2007 tulee kaikkiaan neljä pimennystä. Kaksi ovat osittaisia auringonpimennyksiä, joista ensimmäinen tapahtuu 19.3.2007 maksimaalisen vaiheen osuessa Venäjän ylle, ja toinen 11.9.2007, jonka maksimaalinen vaihe osuu Chilen aluevesille. Lisäksi on kaksi täydellistä kuunpimennystä: 3. – 4.3.2007 ja 28.8.2007. Luettelen muutamia epäedullisia aikajaksoja, jolloin erilaiset luonnonmullistukset ja yhteiskunnalliset myllerrykset ovat mahdollisia:

tammikuu

25-30.01

helmikuu

7-11.02

maaliskuu

huhtikuu

7-8.04

toukokuu

1-7.05, слабее 8-12.05, 23.05

kesäkuu

heinäkuu

18-22.07

elokuu

25-28.08

syyskuu

4-21.09

lokakuu

marraskuu

2-3.11

joulukuu

6-8.12

Kyseisinä aikoina myös konfliktien ja epäjärjestyksen lisääntyminen on mahdollista. Jupiterin asema Jousimiehessä vuonna 2007 rauhoittaa äkkipikaista Saturnusta Leijonassa, minkä ansiosta maailma välttyy kaikkein huonoimmilta skenaarioilta mahdollisten ikävyyksien aikana.

OINASOINAS

Suotuisa vuosi. Oinas nousee elämän näyttämölle, josta kaikki voivat nähdä hänen kauneutensa. Ajatuksenne selkiytyvät, ja kansa alkaa kiinostua niistä. Saatte kutsun ulkomaille työhön tai lomalle. Vuosi herättää tunteenne eloon. Älkää kuitenkaan luulko itsestänne liikoja, jotta ette menetä ystäviänne. Syyskuusta lähtien kiireet lisääntyvät, joten on syytä huolehtia terveydestä.

HÄRKÄHÄRKÄ

Varovainen Härkä voi tänä vuonna ottaa riskejä. Päättäväisyytenne ja rohkeutenne lisääntyy. Kaikkein tärkeintä Härälle tänä vuonna on saada ihmiset luottamaan itseenne. Älkää luvatko liikoja, ja vastatkaa epäilijöille ainoastaan teoin. Syyskuusta alkaen kiinteistöihin liittyvät asiat alkavat sujua, ja ammatillisessa mielessä saatte uusia ideoita. Yhteistyö on nyt valttia, kauan sitten aloitetut projektit alkavat menestyä.

KAKSONENKAKSONEN

Tälle vuodelle ominaista ovat onnistuneet liitot ja sopimukset, joita solmitte. Menestystä tuovat yhteistyö, yhdessä kirjoittaminen ja kumppanuussuhteet. Tämä on hyvää aikaa opiskelulle, oikeusprosessien läpiviennille ja virallisten asiakirjojen laadinnalle. Yllättävät muutokset mahdollisia työssä. Vuoden viimeinen kolmannes on suotuisaa aikaa asuntoremontille tai uuden rakentamiselle.

RAPURAPU

Tänä vuonna tärkeimpänä asiana on työolojen parantaminen. Löydätte henkilöitä, jotka auttavat toteuttamaan suunnitelmanne. Lisäksi aika kehottaa kiinnittämään huomiota terveyteen. Jos alatte harrastaa liikuntaa, ovat tulokset nopeita. Hankitte ehkä kotieläimen. Eirityisesti pääsevät eteenpäin maatalouden parissa tai valtion palveluksessa työskentelevät ravut.

LEIJONALEIJONA

Vuosi on paljon onnekkaampi kuin 2006. Lapset tuovat paljon iloa. Yritteliäisyys ja oma-aloitteisuus lisääntyvät. Voimakkaat tunteet ja jopa uusi rakkaus ovat mahdollisia. Leijonat, jotka toimivat taiteen, opettamisen, liike-elämän tai urheilun parissa, saavat lisämahdollisuuksia menestykseen. Taloudellisessa mielessä vuoden ensimmäinen puolisko on parempi kuin jälkimmäinen, jolloin suunnittelemattomat menot ovat mahdollisia.

NEITSYTNEITSYT

Asunto-olot paranevat, muutto tai perusteellinen remontti ovat mahdollisia. Perhe-elämä tuo mielihyvää ja suhteet sukulaisiin paranevat. Vuoden viimeisellä kolmanneksella esiin tulee aikaisemmin annettujen lupausten lunastaminen. Mitä nopeammin maksatte pois velkanne, sitä enemmän jää aikaa uusille suunnitelmille. Joulukuussa voi sattua odottamattomia, mutta miellyttäviä seikkailuja.

VAAKAVAAKA

Tänä vuonna hankitte todella tärkeitä ja tarpeellisia tietoja ja taitoja. Vieraiden kielten opiskelu sujuu hyvin. Vuoden aikana matkustatte paljon työn tai lomailun merkeissä. Ystävyyssuhteenne lujittuvat. Syys- ja joulukuun välisenä aikana on syytä olla valmis korjaamaan virheitään; avoimuus ja vapaa mielipiteiden vaihto ovat hyödyksi. Loppuvuodesta on syytä kiinnittää huomiota terveyteen, ja aika sopii epäterveellisistä tavoista luopumiseen.

SKORPIONISKORPIONI

Tänä vuonna koetellaan rehellisyyttänne. Toisaalta teille tulee mahdollisuus parantaa merkittävästi taloudellista tilannettanne, toisaalta taas liiallisen itsekkäät pyrkimykset voivat karkottaa ystävät ja jopa rakastetut. Yritteliäisyytenne ja intuitionne yllättää teidät itsennekin. Yksityiselämässä ovat mahdollisia yllättävät seikkailut. Vuoden jälkipuoliskolla vapaudutte velvollisuuksistanne jotain ihmisyhteisöä kohtaan ja jatkossa valitsette seuranne huolellisemmin.

JOUSIMIESJOUSIMIES

Tänä vuonna toteutatte aktiivisesti suunnitelmianne käytäntöön. Terveydellinen tilanne paranee ja voimat lisääntyvät. Miinuksena on, että aktiivisuus voi kääntyä agressiivisuudeksi. Yksityiselämä piristyy, enemmän vientiä on kuitenkin nais-Jousimiehillä. Mies-Jousimiehet keskittyvät enemmän töihin, varsinkin kun syyskuusta lähtien on tehtävä tiliä tekemisistään, joista seuraa joko rangaistus tai palkinto tuloksista riippuen.

KAURISKAURIS

Tänä vuonna piilevät kyvyt tulevat esiin. Menestystä salaisuuksien paljastamisessa ja asioissa, jotka vaativat ehdotonta luottamuksellisuutta; myös tieteellisessä tutkimuksessa. Opitte kuuntelemaan intuitiotanne ja erottamaan totuuden valheesta. Taloudellinen tilanne paranee verrattuna viime vuoteen. Opiskelussa saattaa mielenkiinnon kohde muuttua jyrkästi. Syys- ja joulukuun välisenä aikana voi tulla tarve matkustaa. Tämä aikajakso vaikuttaa myönteisesti yksityiselämäänne.

VESIMIESVESIMIES

Tänä vuonna menette mukaan mittaviin projekteihin. Tärkeän liiton tai partnerisuhteiden solmiminen on mahdollista niin yksityis- kuin työelämässäkin. Taloudellisen tilanteen korjaamista suosii ensimmäinen vuosipuolisko, kun taas jälkimmäisellä tilanne on epävakaa ja odottamattomat menot ovat mahdollisia – lainanottaminen ei ole suositeltavaa silloin. Ystäväpiirinne laajenee. Tänä vuonna tuotte esiin parhaita luonteenpiirteitänne.

KALATKALAT

Tänä vuonna teillä on kaikki mahdollisuudet hämmästyttää ihmisiä. Ensimmäinen vuosipuolisko on suosiollinen terveyden parantamiselle ja sairauksien hoitamiselle. Syyskuuhun asti on mahdollista työssä menestyminen ja yleneminen. Arvonne huomataan. Sitten aika muuttaa luonnettaan, ja alatte hämmästyttää muutoksilla yksityiselämässänne – tojutte tarpeettomat henkilöt ja vedätte puoleenne koeteltuja ihmisiä. Kalat ovat hyvin spontaaneja ja omaperäisiä vuonna 2007.

© Ruslan Susi, tammikuu 2007