Arkisto

Huom. Vuosiennuste perustuu planeettojen sijaintiin aurinkomerkkiin nähden. Kaikkein parhaiten se kuvaa merkkinsä tyypillisen edustajan suuntalinjoja yleisellä tasolla. Yksilöllinen horoskooppi sisältää kymmeniä kertoja enemmän tekijöitä, jotka on ehdottomasti otettava huomioon. Siksi yksilöllinen horoskooppi antaa mahdollisuuden laatia paljon yksityiskohtaisempi ja tarkempi ennuste.
ENNUSTE VUODELLE 2006

Vuoden 2006 kaikenkaikkiaan neljästä pimennyksestä, joista kahdessa pimenee Kuu ja kahdessa Aurinko, kaikkein tärkeimmältä vaikuttaa täydellinen auringonpimennys 29.3. Pohjois-Afrikassa, Välimeren maissa, Kaukasuksella ja jopa Siperiassa asuvat pääsevät omin silmin todistamaan klassista Auringon katoamista. Suuret planeetat eivät vaihda olinpaikkaansa Jupiteria lukuunottamatta, joka marraskuussa palaa kotiinsa Jousimiehen merkkiin. Perinteisen epäsuotuisa vaikutus maailmanrauhaan on Jupiterin ja Marsin oppositiolla vuoden alussa. Saturnus Leijonassa vaikuttaa erityisen kielteisesti maihin, joissa on jäykkä valtahierarkia, ja henkilökohtaisesti kaikenkarvaisiin diktaattoreihin. Autoritäärisyyden lisääntyminen aiheuttaa liikehdintää kansan keskuudessa. Yllättävät vallankaappaukset tai kansannousut ovat mahdollisia, varsinkin ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Kokonaisuudessaan vuosi tuo hyvät mahdollisuudet oppositiolle ja niille, jotka kritisoivat liian pitkälle menneitä johtajiaan. Välillisesti tämän vahvistavat Uranuksen ja Kuun yhtymät (Kuu siis peittää Uranuksen), joita tälle vuodelle osuu 10. Syksyllä 2006 paljastuu kansainvälisten sopimusten rikkomuksia. Vuosi on siitä huolimatta suotuisa järjestystä valvovien ja tiedustelupalveluelinten, huippu-urheilun ja tieteellisen tutkimuksen kehitykselle.

OINAS

Ensimmäinen vuosipuolisko näyttää suotuisammalta. Hämmästyttävä kestävyys ja sinnikkyys työssä. Menestys työssä tuo suuret tulot, mutta myös niihin verrattavat menot. Oinas kykenee vakuuttamaan ihmiset ja keräämään ympärilleen kokonaisia joukkoja. Luottamus häntä kohtaan lisääntyy. On parempi säilyttää vanhat rakkaussuhteet kuin etsiä uusia, sillä on suuri vaara sekoittaa oikea rakkaus jäljitelmään. Lapset voivat aiheuttaa huolta, varsinkin kesäkuussa. Vuoden lopulla Fortuna suosii Oinaita matkalla.

HÄRKÄ

Älä suututa Härkää tänä vuonna – raivostuneen Härän lähellä on vitsit vähissä. Härän hitaus väistyy ja tilalle tulee aloitekykyisyys. Täynnä toiveita ja lupauksia hän on valmis pistämään kaiken päälaelleen ja lähtemään kotoa liike- tai henkilökohtaisten asioiden takia. Kaikkein periaatteellisimmat Härät törmäävät vihollisten vehkeilyyn, jopa avoimeen väkivaltaan. Onneksi Härkä löytää vastaväitteet. Huono aika kiinteistökaupoille. Sen sijaan häiden viettämistä tai työsopimuksen solmimista varten aika on mitä erinomaisin.

KAKSONEN

Kiireitä riittää. Aktiivisen asenteen omaksuneet Kaksoset tekevät työtä jaksamisen rajoilla, kun taas laiskat ovat vaarassa sairastua. Ainoana lohtuna on, että oikean diagnoosin tekemiseen ja pikaiseen paranemiseen on hyvät mahdollisuudet. Menestystä luontoon tai maatalouteen liittyvissä asioissa. Vaikeuksia opiskeluun, virallisiin asiakirjoihin ja huvituksiin liittyen. Uralla voi tulla suunnittelemattomia muutoksia, jopa siirtyminen kokonaan uudelle alalla. Rahatilanne on vakaa ja paranemaan päin.

RAPU

Menestystä rakkaudessa ja vaikeuksia raha-asioissa – nämä elämänalueet voivat myös kietoutua toisiinsa. Vastakkainen sukupuoli tai raha voi koetella ystävyyssuhteita. Matkat ovat menestyksiä ja säilyvät pitkään muistissa. Lapset ilahduttavat. Luovilla Ravuilla on pitkiä inspiraation kausia. Epäsuotuisa aika lainan otolle tai suurille ostoksille.

LEIJONA

Ottaa kaikki huolet kantaakseen, ellei lue tätä horoskooppia, ja tekee silloin väärin, koska tänä vuonna Leijonan pitää säästää voimiaan ja suunnata ne ainoastaan aikaisemmin suunniteltuihin asioihin. Toisten tuki on minimaalista. Joka kulmalta löytyy kriitikko, analyytikko tai muu hapannaama, joka mitä ilkeimmällä tavalla pyrkii vaikuttamaan Leijonaan. Kotijoukot pysyvät vahvoina, ja suunnitelmilla asuinolojen parantamiseksi on kaikki mahdollisuudet toteutua. Fortuna suosii matkoilla alkuvuodesta, ja loppuvuodesta nuorempi sukupolvi tuottaa iloa.

NEITSYT

Vie äärimmilleen tapansa ajatella paikallisesti ja rationaalisesti, minkä vuoksi voi kokea menetyksiä yksityisellä rintamalla. Menestystä välitystoiminnassa ja opiskelussa. Vuoden aikana on vaara, että vanhat krooniset sairaudet heräävät uudelleen. Ulkomaanmatkat, joihin liittyy urheilu tai liikeasiat, ovat suotuisampia, muussa tapauksissa voi tulla ristiriitoja pikkuasioista. Vuoden loppu on otollista aikaa ”välirauhan” tekemiselle, muutolle tai sopimusten solmimiselle.

VAAKA

Menestystä raha-asioissa hyvien liikekumppanivalintojen ansiosta. Paikalliset tappiot mahdollisia, taustalla silloin rikollisuuteen viittaavat asiat. Vaa’an itsekkäät pyrkimykset voivat loitontaa ystäviä tai samoinajattelevia. Yksityiselämässä osoittaa tavallista suurempaa päättäväisyyttä. Suuri harppaus uralla eteenpäin. Jos Vaaka muistaa sellaiset asiat kuin ”kiitollisuus” ja ”pyyteetön ystävyys”, on tämä vuosi ehdottomasti plussan puolella. Vuoden pari viimeistä kuukautta ovat suotuisia erilaisten matkoihin ja muuttoon liittyvien papereiden ja suunnitelmien laatimiselle.

SKORPIONI

Kääntävät huomion puoleensa sen ansiosta, että voittavat elämän eteen tuomat esteet. Saavat liikkeelle kauan sitten syntyneen ammattiin liittyvän haaveen. Suhteessa itseä korkeammassa asemassa oleviin paljastuu ristiriitoja, ja liikekumppanit ovat tavallista vaativampia. Kaikki oikeusjutut olisi parempi siirtää myöhempään ajankohtaan. Rakkaus ja luovat energiat ovat voimistumassa. Mustasukkaisuus tai yhteinen omaisuus voi aiheuttaa ongelmia avioliitossa.

JOUSIMIES

Vuosi on henkisten voimien kasvun aikaa. Jousimies keskittyy nyt maailmankatsomuksellisesti tärkeimpiin asioihin ja ihmisluonnon ydinkysymyksiin. Menestystä tietellisessä tutkimustyössä. Jousimies pääsee osalliseksi jonkun toisen henkilön salaisuuksista. Tunne-elämä mahdollisesti herää eloon. Ellei Jousimies ryhdy ajoissa tarvittaviin toimiin, voi terveys olla vuoden 2006 heikko lenkki. Pitkiä matkoja ajatellen vuosi ei ole otollinen, on parempi lykätä sellaisia suunnitelmia. Mikäli on pakko lähteä matkalle, on syytä pakata mukaan runsaasti sitkeyttä, tahdonvoimaa ja kärsivällisyyttä.

KAURIS

Tänä vuonna koetellaan luonnetta. Ystävien ja samoinajattelevien piiri laajenee, ja heidän tukensa onkin tarpeen. Menestystä julkisissa projekteissa joko järjestäjän ominaisuudessa tai luovan panoksen antajana. Kyvyt yrittäjänä kasvavat. Syntyy uusia suunnitelmia; mahdollisuus oppia jotakin aivan uutta. Epäsuotuisa vuosi niille, jotka pyrkivät henkilökohtaisen vallan kasvattamiseen. Sukulaisten ja perheen tuki on myötä.

VESIMIES

Nyt näytetään vihreää valoa muutoksille uralla. Viranomaiset ja ylemmät tahot ovat suosiollisia. Viholliset astuvat esiin varjoista, oikeusjutut tuovat pettymyksiä – ne on parempi siirtää tuonnemmaksi tai sopia jo alkuvaiheessa. Raha-asiat paranevat, ja mahdollisesti ilmestyy uusia tulonlähteitä. Suotuisaa aikaa opiskelulle ja kiinteistöremontille. Vanhempien tai puolison kanssa voi syntyä erimielisyyttä omien ambitioiden ja itsepäisyyden takia.

KALAT

Kalojen menestys tulee nyt ulkomailta, julkisista esiintymisistä tai koulutusprojekteista. Karkeat puheet, ajattelemattomat lausahdukset, ongelmat liikennevälineiden kanssa tai dokumenttien katoaminen voi aiheuttaa menetyksiä. Vihollisiasi ovat nyt äkkipikaisuus ja huomiokyvyn puute. Tulot kasvavat, mutta eivät yhtä huomattavasti kuin asema ammatillisissä piireissä. Terveys voi estää elämästä nauttimisen, ellet hoida sitä. Muutokset yksityiselämässä, mikäli niitä on lainkaan, ovat suotuisia – jopa yllättäviä. Jälkimmäinen vuosipuolisko on onnekkaampi.

Susi Ruslan, tammikuu 2005

Etusivu