Arkisto

Huom. Vuosiennuste perustuu planeettojen sijaintiin aurinkomerkkiin nähden. Kaikkein parhaiten se kuvaa merkkinsä tyypillisen edustajan suuntalinjoja yleisellä tasolla. Yksilöllinen horoskooppi sisältää kymmeniä kertoja enemmän tekijöitä, jotka on ehdottomasti otettava huomioon. Siksi yksilöllinen horoskooppi antaa mahdollisuuden laatia paljon yksityiskohtaisempi ja tarkempi ennuste.
ENNUSTE VUODELLE 2005
OINAS

Tämä vuosi, ja varsinkin sen jälkipuolisko, on hyvää aikaa laittaa yksityiselämä kuntoon. Oinas kohtaa ihmisiä, jotka ymmärtävät häntä. Erinomainen vuosi solmia sopimuksia. Eteen voi tulla uusia lapsiin tai nuoriin liittyviä velvollisuuksia. Alkupuoliskolla voi tulla odottamattomia suuria rahanmenoja ja terveyshuolia (varsinkin vatsa, jalat ja pää). Jälkipuoliskolla avautuu mahdollisuus menestyksekkäisiin yhteisprojekteihin. Onnistuneimpia ovat matkat, joihin liittyy aktiivista toimintaa, retkeilyä tai urheilukilpailuja, muussa tapauksessa Oinas voi kohdata yllättäviä vaikeuksia.

HÄRKÄ

Härkä huomaa tulleensa vedetyksi mukaan toisten ihmisten asioihin, ja vuoden alkupuoliskolla hänen tukensa onkin hyvin tervetullutta läheisille ja tuttaville. Härkää ei unohdeta myöskään töissä – hänen harteilleen sälytetään lisää kuormaa. Tänä vuonna ammattitaito kasvaa ja on mahdollista päästä sisään ammatin saloihin. Härkä on valitettavan kärkäs suurentelemaan rakastamiensa ihmisten vikoja ja saivartelemaan perusteetta. Vuoden jälkipuoliskolla on ratkottava asuntoon, perheeseen tai vanhempiin liittyviä ongelmia. Palkintona sisukkuudesta on joutavan paperisodan loppuminen, fyysisen kunnon paraneminen ja suotuisten sopimusten solmiminen vuoden jälkipuoliskolla.

KAKSONEN

Menestystä rakkaudessa, iloa lapsista, koko vuosi täynnä luovaa energiaa. Vuoden jälkipuoliskolla rahatilanne paranee alkupuoliskoon verrattuna. Koko vuoden suurin osa Kaksosista toimii hyökkäävästi, ja he onnistuvatkin tekemään paljon uransa eteen varsinkin, mikäli toimivat välittäjän ominaisuudessa. Vuoden alkupuoli on suotuisampi matkusteluun kuin jälkipuolisko. Vuoden viimeinen neljännes tuo menestystä uralla ja parannusta raha-asioihin. Matkat, jotka Kaksonen tänä vuonna tekee, ovat epätavallisia, salaperäisiä ja mieleenpainuvia.

RAPU

Menneen vuoden vaikeudet haihtuvat vähitellen. Vuoden alkupuoli kuluu vauhtia ottaessa, vanhoja velkoja maksaessa ja uusia asioita valmistellessa. Tänä aikana Ravulla on paljon liiketapaamisia. Hänen onnistuu ratkaista kaikki kiinteistöihin ja asumiseen liittyvät asiat. Rapu voi joutua yllättäen työmatkoille tai ylipäänsä matkoille, mutta vasta loppuvuodesta matkat ovat onnistuneita ja sujuvat ilman viivytyksiä. Vuoden loppupuolella on lisäksi oltava tavallista tarkempi raha-asioissa. Vuoden viimeinen neljännes on suotuisaa aikaa rakkaudelle ja huvituksille.

LEIJONA

Erinomaista aikaa opiskeluun, uudelleenkoulutukseen ja tuttavapiirin laajentamiseen. Alkuvuodesta voi terveys aiheuttaa huolta. Vuoden loppupuoliskolla onni alkaa hymyillä kaikkein vaatimattomimmille, hiljaisimmille ja määrätietoisimmille Leijonille, muut joutuvat karsimaan lukuisista suunnitelmistaan kaiken toisarvoisen ja keskittymään tärkeimpään. Tulonlähde saattaa muuttua vuoden aikana. Kaikkia Leijonia tämä vuosi auttaa pääsemään irti pahoista tavoista ja ylipainosta. Matkoilla onnetar on Leijonien puolella.

NEITSYT

Kohtalo jakaa Neitsyelle nyt valttikortit. Menestys seuraa niin aikuisia kuin lapsiakin. Joku onnistuu parantamaan asuinolojaan, joku toinen keräämään pääomaa tulevaisuutta varten. Ei kuitenkaan kannata jäädä lepäämään laakereillaan, sillä syksyllä kultahana suljetaan. Ihmissuhteet ovat täynnä yllätyksiä ja Neitsyen kannattaa varoa sellaisia itselleen vieraita ominaisuuksia kuin impulsiivisuus ja hätäisyys. Vuoden jälkipuolisko on terveyden kannalta epäedullinen, mutta otollista aikaa itsetuntemuksen lisäämiseen ja omien piilevien kykyjen löytämiseen.

VAAKA

Hyvä vuosi lisätä omaa auktoriteettia. Aktiivisuus ja kekseliäisyys kohoavat tavallista korkeammalle tasolle. Vihollisten hankkeet tuntuvat vahvasta Vaa’asta naurettavilta ja kömpelöiltä, ja vuoden positiivinen mieliala suojelee kaikilta ikävyyksiltä. Vuoden alkupuoliskolla ovat mahdollisia kulkuvälineen tai puhelimen rikkoutumiset. Loppuvuodesta uhkaa ystäväpiirin supistuminen. Onni on kuitenkin myötä rakkautta ja työtä koskevien suunnitelmien toteuttamisessa. Vuoden viimeinen neljännes on sadonkorjuun aikaa, ja Vaa’oille sato on runsas.

SKORPIONI

Vuosi on suosiollinen yksinäisyydessä työskentelylle, opintojen loppuunsaattamiselle ja henkiselle puhdistautumiselle. Vuoden loppupuolisko on suotuisampi matkustelulle kuin alkupuoli. Vuoden aikana Skorpionilla voi olla odottamattomia rahanreikiä, myös lomaillessa tai huvitellessa. Vuoden jälkipuoliskolla työasiat selkiintyvät, ja sisukas Skorpioni ottaa tärkeän askeleen urallaan. Vuoden loppu on menestyksellistä aikaa, silloin voi suunnitella uusia asioita.

JOUSIMIES

Hyvä ja mielenkiintoinen vuosi. Ystävät näyttävät parhaan puolensa. Jotkut Jousimiehistä ovat ylenmäärin aggressiivisia, toiset pystyvät suuntaamaan lisääntyneen aktiivisuutensa positiiviseen uomaan ja voivat tehdä vallankumouksellisia muutoksia urallaan, yksityiselämässään ja / tai vaihtaa asuinpaikkaa. Mahdollisuudet parantaa rahatilannetta ja fyysistä kuntoa lisääntyvät toisella vuosipuoliskolla. Vuoden viimeinen neljännes on parasta viettää yksinäisyydessä itseään tutkiskellen.

KAURIS

Kaiken kaikkiaan hyvä vuosi. Kauriin käsiin annetaan vastuullisia tehtäviä ja hän selviytyy koettelemuksista kunnialla. Ennen kuin vuosi ehtii kääntyä toiselle puoliskolleen, Kauriin on syytä huolehtia fysiikastaan, sillä sen jälkeen elimistön heikot paikat joutuvat koville. Vuoden loppuun mennessä ystävien ja hengenheimolaisten piiri saattaa laajentua merkittävästi. Parhaiten onnistuvat terveys- tai työmatkat.

VESIMIES

Vuosi tuo tullessaan monenmoisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, tarjouksia satelee jopa ulkomailta. Hyvä vuosi kouluttautumiseen ja itseopiskeluun, matkusteluun ja muuttoon. Yksityiselämässä tunteet voivat leiskua, ja joka tapauksessa Vesimies kaipaa muutosta ja uudistumista. Terveys voi oikkuilla alkuvuodesta, varsinkin hermopaineiden seurauksena. Vuoden jälkipuolisko suo mahdollisuuden laittaa liikesuhteet kuntoon – Vesimiehen on oltava äärimmäisen huolellinen ja valmis ottamaan ohjat käsiinsä. Vuoden loppu on paras aika saavuttaa päämäärät.

KALAT

Hyvin tavallinen vuosi. Vuoden alkupuoliskolla aika punnitsee hyvät ja pahat teot, jälkipuoliskolla alkaa oikeudenmukainen palkintoseremonia. Epätavallisen onnekkaita ovat rahoitusalalla, lääkärinä tai psykologina toimivat Kalat. Yhteentörmäykset viranomaisten tai esimiehen kanssa ovat todennäköisiä. Yksityiselämässään Kalat joutuvat pyöritykseen ja haku on päällä. Yliherkkyys, joka hipoo äkkipikaisuutta, voi hankaloittaa ihmissuhteita. Ensimmäisellä vuosipuoliskolla on syytä huolehtia terveydestään, sillä krooniset sairaudet voivat pahentua. Loppuvuosi on otollista aikaa matkustelulle ja opiskelulle.

Susi Ruslan, tammikuu 2005

Etusivu