ЖИВЫЕ ГОРОСКОПЫ - сайт астрологических прогнозов
 
 

Astrologinen urheilu ennuste

Nyrkkeily. Ennuste ottelulle Maskaev – Rahman

Рахман Маскаев астропрогноз

 12.08.2006 USA, Las Vegas  Maskaev 2.03.1969  Rahman 7.11.1972

 

Muistettakoon, että 6.11.1999 Maskaev tyrmäsi Rahmanin kahdeksannen erän lopussa ennätyksellisen tarkalla iskulla, joka lennätti Hasimin ulos kehästä niin, että matkalla rikkoutuivat tuomaripöytä, tietokone ja muuta kalustusta. The Ring –lehti nimitti sen vuoden tyrmäykseksi. Nyt Rahman tietysti hakee revanssia täydeltä laidalta. Mitkä hänen mahdollisuutensa ovat voittaa 12.8. Las Vegasissa? Lasketaanpa.

 

Merkkien voima

Kaavio on rakennettu Maskaevin ja Rahmanin nataalikarttojen perustalle.

Rahmanin voima Maskaevin voima

 

Sen kaavio osoittaa, että Maskaevilla on lähtökohtaisesti suurempi potentiaali OINAASSA (ottelun ensimmäinen hyökkäys, puhdas agressio, iskuvoima), LEIJONASSA (kokonaisvoima ja kestävyys) ja KALOISSA (intuitio, kyky myötäillä vastustajan maneereja).

Rahmanilla asiat ovat paremmin KAURIISSA (keskittyminen yhteen päämäärään, ottelustrategia), SKORPIONISSA (kestävyys, altavastaajan asema, iskujen sietävyys), osittain JOUSIMIEHESSÄ (kyky kehittää menestystä, lyöntitarkkuus) ja HÄRÄSSÄ (sitkeys, puolustus). Kaikista planeettatransitioista kaikkein tärkeimpiä ovat nähdäkseni otteluiltana ne, jotka korostavat niitä merkkejä, joissa jommalla kummalla on etulyöntiasema merkkien voimassa. Tällaisia merkkejä on kuusi: OINAS (Kuu), LEIJONA (Aurinko, Merkurius, Venus ja Saturnus), SKORPIONI (Jupiter), JOUSIMIES (Pluto) ja KALAT (Uranus). Toisin sanoen Maskaevin puolella ovat Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Saturnus ja Uranus. Rahmanin puolella on kaksi planeettaa: Jupiter ja Pluto. 

Siten ennusteeni antaa etusijan Oleg Maskaeville. Korostunut Leijona enteilee menestystä ottelun keskivaiheilla erissä 4 – 8.

 
 
 
Ruslan Susi
 1.08.2006 21:20 GMT
 
 УСЛОВИЯ КОПИРОВАНИЯ   
Рейтинг@Mail.ru Рейтинг SunHome.ru ТОП-777: рейтинг сайтов, развивающих Человека
Rambler's Top100 Каталог-Молдова - Ranker, Statistics